Тернопільські поліцейські міряють ями на дорогах (Фото)

Опубліковано:
26 Жовтня, 2018

З 1-го жовтня відділом безпеки дорожнього руху здійснюється осінній комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, заради належної підготовки їх до зимового періоду експлуатації. Наразі, поліцейські продовжують фіксувати стан покриття проїзної частини, наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань. Інспектори приділяють особливу увагу аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації дорожньо-транспортних пригод, а результати перевірки фіксуються в актах огляду та вживатимуться заходи щодо їх ліквідації підприємствами.

Також, здійснюється перевірка підрядних організацій до утримання доріг у зимовий період: технічний стан снігоприбиральної техніки, навантажувачів, наявність запасу мастильних матеріалів.

Станом на 26 жовтня видано 13 вимог та 9 приписів щодо усунення недоліків в утриманні вулично-шляхової мережі, складено 12 адміністративних матеріалів на посадових осіб дорожньо-комунальних організацій за порушення у сфері безпеки дорожнього руху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #яма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: