Відомий бізнес-тренер викладатиме на Політичній академії в Тернополі: участь безкоштовна

Опубліковано:
25 Жовтня, 2018

Коуч, бізнес-тренер, сертифікований суддя та член наглядової ради Федерації дебатів України Михайло Ткач 27 жовтня приїде у Тернопіль. Він вчитиме тернополян у Політичній академії, яку організувала Українська Галицька Партія.

Як готуватися до публічних виступів? Як впевнено себе почувати перед аудиторією? Які формули успіху є для ораторів? Чому для політика вміння вести дебати є одним із визначальних? На ці та низку інших актуальних питань Михайло Ткач відповість тернополянам вже у цю суботу.

Форма для реєстрації – тут https://goo.gl/TPURmD

Адже Політична академія – це 3-місячне навчання з підвищення політичної обізнаності людей, які хочуть і планують йти у політику.  Лектори всеукраїнського рівня, нові знайомства, цікаве спілкування, корисні вміння та навички – це ті особливі “фішки”, заради яких варто відвідати Політичну Академію.

Навчання відбудеться 27 жовтня у Тернополі за адресою пр. С. Бандери, 2 (готель “Авалон”). Початок о 10-тій годині.

Навчання безкоштовне!

Для участі у Політичній Академії обов’язково реєструйтеся за телефоном: 068 96 23 882, Анастасія Сукач. Або шукайте сторінку події у фейсбуку (“Політична академія”) та реєструйтеся онлайн.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини, #ткач, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: