На головній мистецькій події Тернопільщини Ольга Шахін презентувала громадську організацю «Асоціація жінок України «ДІЯ»

Опубліковано:
22 Жовтня, 2018

Головна мистецька подія року «PRIMETIME Тернопіль – Чорним по Білому» відбулася в Тернополі в GardenHall. Організатори дивували всіх присутніх прем’єрами музичних кліпів наших тернополян, виступами зірок, зокрема Андрія Підлужного, Тоні Матвієнко, Піккардійської Терції, Володимира Трача, Ірини Борисюк, Івана Леньо, Олега Собчука, Зозулі, а також показом нових колекцій одягу, танцями та дивовижними картинами.

В рамках вечірки презентували громадську організацію «Асоціація жінок України “ДІЯ”, яка є найпотужнішим інструментом захисту жіночих, соціальних, економічних, духовних, політичних та інших прав і інтересів жінок.

Організація зареєстрована 28 листопада 2016 року і відтоді активно сприяє просуванню принципів гендерної рівності, розкриття професійних і ділових якостей жінок,підтримка їх підприємницької ініціативи, захист прав дітей та молоді,вирішення питань освіти, культури, духовності.

Нещодавно створено осередок і в Тернополі, який з 24 серпня цього року маю честь очолювати.

«Дія» докладає всіх зусиль, аби створити умови для участі жінок та членів їхніх родин в програмах реалізації своїх соціальних, економічних, духовних та інших інтересів, захисту цих же прав.

Усіх активних та амбіційних жінок, котрі поділяють такі цінності, як самореалізація в суспільстві та улюбленій справі, неперервна освіта та саморозвиток, відповідальність та толерантність, свобода та взаємодопомога, запрошують приєднуватись й разом творити майбутнє.

При такій чудовій нагоді ГО Тернопільське представництво «Асоціація жінок України «Дія» відзначила справжню українську жінку, майстра своєї справи, Ірину Борисюк – тернополянку, співачку , фіналістку проекту «Х-Фактор» та ведучу телеканалу СТБ, викладача вокалу Тернопільської музичної школи №2, урочисто вручивши Відзнаку за вагомий особистий внесок у розвиток музичного мистецтва та українського шоу-бізнесу, а також за популяризацію міста Тернополя, як бренду, та проявлені лідерські якості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: