Тарас Демкура підібрав гідну кандидатуру на посаду керівника регіонального представництва Міжнародної торгової палати

Опубліковано:
21 Жовтня, 2018

17 жовтня 2018 року у Львові відбулася презентація Міжнародної торгової палати ICC Ukraine, під час якої було представлено керівника регіонального представництва цієї потужної світової організації у Львівській області. Ним став генеральний директор та співвласник компанії «Сігма» Михайло Коропецький.

null

У цьому заході взяли участь керівники Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної ради, міський голова Львова, представники керівництва Міжнародної торгової палати, соціально відповідального бізнесу та громадськості, 90 представників бізнесових кіл та громадського сектора Львівщини.

Під час заходу також обговорили питання щодо підвищення ефективності спільної роботи органів влади, громадських організацій, профільних асоціацій та підприємців у напрямку популяризації продукції вітчизняних виробників за кордоном.

null

Відкрив презентацію представництва Міжнародної торгової палати голова ОДА Олег Синютка.

Володимир Михайлов, перший віце-президент Українського національного комітету Міжнародної торгової палати, генеральний секретар IСС Ukraine, розповів про можливості та плани IСС Ukraine щодо розвитку підприємництва та сприятливого інвестиційного клімату в Україні.

Ольга Мельник, завідувач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності НУ «Львівська політехніка», проаналізувала активізацію зовнішньоекономічної діяльності підприємств Львівщини.

Роман Филипів, директор Департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації, надав інформацію щодо напрямків та інституцій регіональної експортної політики.

Іван Ривак, голова Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців, виступив із доповіддю на тему: «Співпраця організації роботодавців з Міжнародною торговою палатою».

Ростислав Сорока, голова Регіональної ради підприємців у Львівській області, розповів про впровадження нової моделі регіональної промислової політики.

null

Результатом заходу стала консолідація сил львівських бізнес-асоціацій, обласної ради та підписання Меморандуму про співпрацю між регіональним представництвом Українського національного комітету Міжнародної торгової палати, Регіональною радою підприємців у Львівській області, Львівським обласним об’єднанням організацій роботодавців та Департаментом економічної політики Львівської обласної державної адміністрації.

null

«Львівщина є провідним регіоном у галузі залучення зовнішніх інвестицій. Я переконаний, що досвід Українського національного комітету Міжнародної торгової палати та контакти з іншими країнами сприятимуть розвитку у регіоні конкурентоспроможної економіки.

Михайло Коропецький є гідним кандидатом і людиною, яка буде розвивати представництво. Радий, що в такому перспективному та інвестиційно привабливому регіоні, як Львівщина, цінності ICC Ukraine інтегруватиме людина, налаштована на активну співпрацю з усіма зацікавленими.

null

Одне з пріоритетних завдань моєї діяльності, як віце-президента з регіонального співробітництва ICC Ukraine, – переформатування роботи регіональних представництв. Переконаний, що їх повинні очолювали авторитетні, політично незаангажовані підприємці, які готові інвестувати свій час та кошти в громадську роботу заради процвітання своїх регіонів для залучення потенційних інвесторів, допомагати іншим підприємцям у виході на нові ринки та такі, хто здатен бути хорошим комунікаторам між бізнесом, владою та громадськістю», – зазначив Тарас Демкура.

Нагадаємо, що Український національний комітет Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.

Міжнародна Торгова Палата, ICC  – це впливова всесвітня організація, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають ведення транскордонного бізнесу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #ІСС, #коропецький, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: