Полісмени, медики, надзвичайники шукатимуть інструменти поглиблення співпраці з тернополянами

Опубліковано:
21 Жовтня, 2018

Служби Тернополя, які відповідають за життєдіяльність безпечного, здорового, правового суспільства, зберуться за круглим столом для діалогу. Вони висловлять бачення, як спільно з громадою можуть вирішувати проблеми безпеки м.Тернополя.

Зокрема, 22 жовтня об 11:00 у Тернопільському прес-клубі (вул. Качали, 3) розпочнеться експертне обговорення “Діалог задля безпеки”. Тривалість заходу: 11.00-12.30.

Представники Головного управління національної поліції Тернопільської області, Управління патрульної поліції в Тернопільській області, Управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради, Управління ДСНС України в Тернопільській області, Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради, Громадської спілки «Рада голів ОСББ м. Тернополя», ГО “Експертний центр з прав людини” та Коаліції ГО “Тернопільський центр реформ” розглянуть питання:

– Як сьогодні у Тернополі відбувається співпраця безпекових служб, відділів, управлінь міської ради із громадою міста;

– Які інструменти можна задіяти для залучення мешканців до спільного творення безпекових програм;

– Пропозиції щодо створення безпечного середовища для мешканців Тернополя.

Метою експертного обговорення «Діалог заради безпеки» організатори бачать створення простору для обміну досвідом, налагодження співпраці з мешканцями, а також поглиблення комунікації між усіма безпековими службами Тернополя.

null

Дане експертне обговорення буде вступом до дводенної стратегічної сесії, під час якої безпекові служби міста, спільно з громадою, напрацюють концепцію з безпеки для м.Тернополя. Допомагатимуть тернополянам під час сесії:

– Уляна Шадська, аналітикиня, експертка з безпеки в громадах ГО “Експертний центр з прав людини”

– Ольга Корабльова, програмна менеджерка ГО “Інститут миру і порозуміння”

– Альона Горова, експертка з організаційного розвитку, фасилітаторка вирішення конфліктів, тренерка з медіації, співзасновниця та членкиня Ради правління ГО “Інститут миру і порозуміння”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека, #діалог, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обговорення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: