Мін’юст розпочинає опитування жителів сільської місцевості щодо доступу до нотаріальних послуг

19.10.2018 13:13   Джерело: Міністерство юстиції України
Опубліковано : Новини Тернопілля

Міністерство юстиції України хоче зробити послуги для людей більш якісними та наблизити їх до кожного громадянина. Для цього ми розпочинаємо опитування жителів сіл, селищ, селищ міського типу, міст районного значення щодо доступу до нотаріальних послуг та їх якості.

Мета цього опитування – деталізувати потреби громадян у нотаріальних послугах у сільській місцевості, адже на даний момент у сільській місцевості проживає 13 млн українців.

Опитування буде проводитись в офлайн (друкованій) та онлайн (інтернет) формі. Серед жителів сільської місцевості будуть поширені анкети, після заповнення яких фахівці Міністерства юстиції зможуть зробити висновки про те, наскільки часто сільські мешканці користуються нотаріальними послугами, скільки часу займає отримання цих послуг та який формат отримання нотаріальних послугу є найбільш зручним. Крім того, кожен з респондентів може висловити власні побажання до Міністерства юстиції, які обов’язково будуть враховані.

Опитування триватиме до 1 листопада 2018 року.

Допоможіть нам покращити сервіси, які працюють для Вас!

Заповніть опитувальник онлайн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Міністерство юстиції України  

Коментарі