«Сила Нескорених» – так назвали Годину Патріотизму у міській бібліотеці

19.10.2018 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Цікавою і насиченою була «Година Патріотизму» у тернопільській міській  бібліотеці №5 для дорослих. Присвятили її захисникам України. Також  сюди завітали студенти Галицького коледжу з куратором групи Оксаною Петрівною Гладчук.

Учні Тернопільського ліцею № 21 – спеціалізованої мистецької школи ім. Ігоря Герети (Вікторія  Мілян, Соломія Саган, Соломія Марійовська, Валентина Гайдамаха, Діана Борецька) разом  з бібліотекарем Марією Гаврон підготували поетичну сторінку «Посвята моїм героям».

Керівник обласного осередку «Правого сектору» Назар Сарабун  (друг «Вій») та боєць Добровольчого Українського корпусу Ігор Антонюк (друг «Бурий») розповіли про значення для них свята Покрови та дня Захисника Вітчизни. Воїни поділились своїм досвідом та життєвими історіями, Катерина Магула – член молодіжної організації «Права молодь», зачитала власну поезію.

На завершення «Години Патріотизму» читачі бібліотеки – п’ятикласники ЗОШ №11, передали власноруч створені вітальні листівки бійцям, які зараз знаходяться на передовій і боронять кордони нашої держави.

null
Фото з архіву бібліотеки

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі