Четверо жителів області організували у Тернополі наркобізнес

Опубліковано:
17 Жовтня, 2018

«Бізнесмени» майже рік продавали жителям Тернопілля ацетильований опій та амфетамін. Організував злочинну групу уродженець Теребовлянського району 1981 року народження. Працювали спільно з односельчанином та двома жителями Тернополя, раніше судимими за розбої та наркозлочини. 

Теребовлянець самостійно варив опій за містом в приміщенні орендованої дачі, сам закуповував сировину та амфетамін. Решта членів угрупування шукали клієнтів та збували сировину. Робили це в нічних клубах та розважальних закладах. Співпрацювала група з наркоторговцями з сусідніх областей та близького зарубіжжя.

Читайте також

Тернопільські патрульні виявили 3 осіб з наркотичними речовинами (Фото)
Житель Теребовлянщини на своєму городі виростив рекордну плантацію конопель

Зловмисників при в’їзді у Тернопіль. Під час обшуків в помешканнях підозрюваних вилучили близько п’ять тисяч гривень готівки, 2,5 кілограми макової соломки, 1 кілограм канабісу, 100 грамів опію, амфетамін і три автомобілі, два з яких – на іноземній реєстрації.

Четвірці інкримінують статтю 307 частину 2 ККУ – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб. Їм обрали запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 діб з правом внесення застави, організатору – 700 тисяч гривень, а його спільникам – по 550 тисяч кожному.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: