Тернополянка Анастасія Бачинська здобула ще одну «бронзу» на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі

Опубліковано:
17 Жовтня, 2018

Тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська  виборола «бронзу» у вільних вправах на завершальному етапі фінальних змагань ІІІ літніх юнацьких Олімпійських ігор, які проходять у Буенос-Айресі. Дівчина посіла 3-тє місце у вільних вправах. «Ця медаль – медаль, якою я дійсно пишаюся, адже вона є яскравим підтвердженням чудової української школи спортивної гімнастики. Для мене це велика честь та прекрасні відчуття радості та гордості за рідну країну», – ділиться враженнями спортсменка.

Нагадаємо,  13 жовтня на ІІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх

Анастасія Бачинська посіла 4 сходинку в опорному стрибку і зайняла 6 позицію у змаганнях на брусах. 12 жовтня, гімнастка також виборола  бронзову медаль у багатоборстві.

Додамо, що Анастасія Бачинська – майстер спорту України зі спортивної гімнастики, багаторазова чемпіонка України зі спортивної гімнастики, фіналістка XIV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю. Дівчина є вихованкою відділення спортивої гімнастики комунального закладу міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» імені Юрія Горайського, тренери спортсменки – заслужений тренер України Тетяна Геращенко, Оксана Першина та Ганна Лев, навчалась у Тернопільському НВК «Школа-колегіум ім. Й. Сліпого».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бачинська, #медаль, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: