Чесна підприємницька діяльність в Україні повинна отримати гідні умови для росту і розвитку, – Ольга Шахін, керівник ГО «Підприємці Галичини”»

Опубліковано:
15 Жовтня, 2018

У тому, що вони дбають про бізнес і обіцяють захищати його інтереси, запевнили місцевих підприємців депутати Тернопільської міської ради.

«За» підтримку звернення Тернопільської обласної громадської організації «Підприємці Галичини» врешті на сесії проголосували 36 політиків. Нагадаємо, це засідання відбулося 5 жовтня. Про те, що також відбувалося у залі, читайте ТУТТУТТУТ і ТУТ, – пише Терен.

Озвучила з трибуни текст звернення Голова ТОГО «Підприємці Галичини» Ольга Шахін. Втім, вона була не сама, а як то кажуть, із групою підтримки.

Цитуємо ухвалений документ: «Ми, представники малого та середнього бізнесу, які є членами ТОГО «Підприємці Галичини», глибоко стурбовані наслідками, які можуть мати місце у результаті запровадження із жовтня 2018 року комплексних перевірок на виконання Урядового розпорядження від 05.09.2018 р. №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

На наш погляд, у нинішніх економічних умовах неврегульованість законодавства може призвести до зловживання окремими чиновниками своїми повноваженнями і вчинення додаткового тиску на підприємців. Як результат, ця ситуація може мати вкрай негативні наслідки для економіки України…»

– Запевняємо вас: депутати Тернопільської міської ради завжди готові захищати інтереси бізнесу, – каже голова міської ради Сергій Надал.

Підприємці також попросили донести Голові Верховної Ради Андрію Парубію, що треба вжити відповідних заходів щодо усунення всіх можливих неправомірних тлумачень закону і підзаконних актів, що стають причиною корупційних діянь і безкарного зловживання службовим становищем окремими чиновниками, а саме – про невідкладний розгляд у Верховній Раді:

– проекту Закону №5711 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання адміністративної відповідальності за порушення трудового законодавства»;

– проекту Закону №6489 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб’єктів господарювання заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення»;

– проекту Закону №7326 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення захисту суб’єктів господарювання від неправомірних дій посадових осіб суб’єктів владних повноважень при здійсненні заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

– Переконані, що чесна підприємницька діяльність в Україні повинна отримати гідні умови для росту і розвитку, – завершила свій виступ Ольга Шахін.

До речі, це рішення міської ради уже відправили у Київ, Голові Верховної Ради Андрію Парубію.

Олександрович Віра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #ГО, #звернення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга шахін, #підприємці галичина, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: