До Дня захисника України тернопільським студентам капелан розповів маловідомі факти про козаків

14.10.2018 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Напередодні Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей провели зустріч  військового капелана Тернопільської області УПЦ В'ячеслава Кізілова, начальника відділу Ювенальної превенції ГУНП Тернополя Петра Тиховича та студентів ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі. Усі вони долучилися до патріотичної години «Героїв країна – моя Україна», присвяченої захисникам нашої Батьківщини усіх часів і поколінь.

Отець В'ячеслав розповів студентам цікаві і маловідомі факти з історії козацтва та Української повстанської армії та про те, як воюють сьогодні бійці на сході країни.  Говорили, як виховати в собі справжнього чоловіка, навчитись виважено і впевнено приймати важливі рішення. Також переглядали відеосюжети, присвячені легендарним ватажкам лідерам-патріотам і знаковим подіям в історії України. Чимало студентів вперше почули про те, що  підводний човен винайшли запорожці  і дізналися як виглядає сучасний козак.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі