Унікальне відео туману над Дністром з висоти зняв тернопільський парапланерист та мандрівник

13.10.2018 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Осінній туман над Дністровським каньйоном явище, за яким приїзджають полювати фотографи та туристи звідусіль.

Річка на світанку перетворююється на суцільну смугу білого марева, яке повільно тече руслом Дністра. Води у той час не видно. Наприкінці вересня природне явище у районі сіл Летячі та Хмелевої, там де височить над Дністром унікальна Червона гора, відзняв з висоти пташиного польоту відомий тернопільський мандрівник, парапланерист Любомир Лущинський: "Кожного разу мої очі закохуються в красу Дністровського каньйону. Душа тягнеться до сплавів, серце - до польотів над широкою гладдю. Тут сповільнюється час, і все, що заходить з останніми променями за лісистий краєчок стає неважливим. Думки окриляються, природа Дністра дивним чином вміє заворожувати. Хочеться знати, що це місце залишиться недоторканим, таким, як є. Обійшовши його вздовж і впоперек, можу сказати, що жоден краєвид мене так не зачаровував, як той, що можна побачити згори. Спостерігав не відводячи погляду, без слів. Втім, пропоную вам пройти кардіограму, яку серце описує в такий момент. Мій теплий спогад, з гордістю ділюся." - написав мандрівник, коментуючи свій ролик "Ukraine. Paramotoring. Dnister."

Мандрівник наголосив - краса Дністровського каньйону унікальна та потребує ретельної охорони, адже це справжній природний скарб Тернопільщини і України.

Відео відзнято під час польоту - парамоторингу, де параплан - надлегкий літальний апарат доповнюється двигуном.

Усе відео мандрівника тут.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі