В одному із сіл на Лановеччині алкоголь став причиною нещастя. Чоловік, побивши дружину, сам викликав допомогу, та врятувати життя жінки не вдалося.

Фельдшер, який констатував її смерть, зателефонував у поліцію. Як встановила слідчо-оперативна група, бійці передувала сварка та розпиття алкогольних напоїв. Чоловік та дружина на момент нещастя були напідпитку. Після словесної перепалки чоловік почав бити жінку кулаками і ногами, аж поки та не втратила свідомість. Судмедексперт виявив на тілі загиблої численні гематоми і тілесні ушкодження у вигляді розриву селезінки та печінки, травму шлунка.

Чоловік своєї вини не приховує. Його затримали та інкримінують статтю 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, що спричинило смерть потерпілого.

Подружжя виховувало двох доньок, які навчаються за межами району. Тому у мемент нещастя присутні не були.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дружина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: