Бізнес-курс MESH – унікальна можливість здобути навички ведення бізнесу

Опубліковано:
11 Жовтня, 2018

Нещодавно в Київському національному торгово-економічному університеті відбулася презентація бізнес-курсу MESH, який є результатом синергії зусиль кращих практиків в галузі Network Marketing, а також представників сфери академічної освіти і науки.

null

 

null

З вітальним словом до гостей заходу звернулася перший проректор КНТЕУ Наталія Притульська, яка зазначила, що курс має унікальний та практичний характер, що дасть змогу найдопитливішим знайти відповіді, а менторам курсу поділитись своїм практичним досвідом з молодим поколінням.

null

Спікерами проекту цього дня стали Тарас Демкура – засновник бізнес-курсу “MESH”, віце-президент Міжнародної торгової палати, к.е.н., експерт із 22-річним досвідом, член світової ради міжнародної network компанії; Ігор Гарбарук – міжнародний експерт, економіст, заступник директора Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ; Сергій Всехсвятський – корпоративний консультант, бізнес-тренер, к.ф.м.н.; Олена Рудик – експерт у сфері міжнародного маркетингу з 7 річним досвідом, член Європейської молодіжної координаційної ради міжнародної network компанії; Валерій Максимчук – директор тренінгової компанії “Network Consulting Group”, засновник “Academy of Leadership Development”; Олена Євдоченко – доцент кафедри міжнародної торгівлі та маркетингу, к.е.н.

null

Президент Асоціації прямого продажу Томаш Мурас розповів про світові передові напрямки розвитку бізнесу, а виконавчий директор асоціації Надія Бедричук ознайомила з правовими основами роботи підприємців галузі прямих продажів.

null

Головні завдання проекту – підготовка до запуску (вперше за 70 років) повноцінної освітньої платформи для представників галузі мережевого бізнесу  на базі Київського національного торговельно-економічного університету; впровадження в діяльність підприємців найбільш прогресивних інновацій в частині інструментарію customer service & customer journey; створення передумов виходу галузі мережевого бізнесу на новий рівень розвитку та формування покоління її нових лідерів!

null

Як зазначив Тарас Демкура, на одне місце для участі було аж 17 бажаючих.

null

 

null

«Свідченням правильно вибраного нами разом з Іриною Демкурою та Ігорем Гарбаруком напрямку є велика зацікавленість студентів та викладачів у проведенні такого курсу, який складається з семи модулів. Під час нього молодь матиме практичні навчання від провідних експертів галузі, відвідає офіси членів асоціації прямого продажу, напише дипломні роботи, а на завершення курсу отримає сертифікати відповідності.

null

Висловлюю подяку всій нашій команді за професійну підготовку курсу, а особливо міжнародному експерту, члену економічного дискусійного клубу Ігору Гарбаруку, з яким ще в 2015 році провели першу лекцію на тему рекомендаційного бізнесу для студентів КНТЕУ і вже тоді побачили велику популярність новітніх технологій маркетингу серед студентів. Дякую за відкритість до інновацій ректору КНТЕУ Мазеракі Анатолію Антоновичу та його заступнику Притульській Наталії Володимирівні, які по-справжньому живуть справою виховання практико орієнтованоі молоді. Дякую експерній раді, яка провела велику роботу у підготовці курсу, зокрема Олені Євдоченко, Сергію Всехвятскому, Христині Шехайтлі, а також нашим спікерам-практикам, які долучилися до проведення курсу – Олені Рудик та Валерію Максимчуку», – додав Тарас Демкура.

null

18 жовтня 25 щасливців уже візьмуть участь в першому майстер-класі від експерта з 38 річним досвідом в галузі рекомендаційного бізнесу Сергія Всехсвятського.

null

Реєстрація на курс та відбір учасників продовжується. Деталі на сайті: www.mesh.com.ua 

Паралельно такий курс буде запроваджено в інших містах України. З пропозиціями звертатися tdemkura@gmail.com

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #Демкура, #молодь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: