Тернополяни зустрілися із творцями військової драми «Позивний Бандерас»

Опубліковано:
10 Жовтня, 2018

Сьогодні в Тернополі відбувся допрем’єрний показ фільму військової драми «Позивний Бандерас». На прес-конференції перед показом фільму є в «СінемаСіті» присутні Заза Буадзе, Сергій Баранов і акторки Юлія Чепуренко й Соломія Закордонець.

Події фільму відбуваються в зоні АТО. Група контррозвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнко (позивний «Бандерас») намагається запобігти диверсії і знешкодити російської підривника.

Розповіли тернополянам про знімальний процес творці фільму. Режисером фільму є Заза Буадзе, а продюсером – Сергій Баранов. Сценарій написали Сергій Дзюба і Артемій Кірсанов. Головну роль в детективі виконав актор Олег Шульга, який сам воював в АТО.

Сюжет фільму розгортається навколо подій восени 2014 року: «досвідчений вояка, капітан Антон Саєнко, якого в загоні всі називають просто за позивним «Бандерас», ось уже двадцять років не був удома в рідному селі. Але почалася антитерористична операція, яка змусила не тільки Антона, а й тисячі інших українських чоловіків потрапити на цю територію. Біля цього села незабаром передбачається серія диверсій, яким Бандерас разом із іншими розвідниками повинен запобігти, щоб не загинули мирні жителі. Найгірше те, що десь серед своїх хлопців знаходиться зрадник, який може в будь-який момент встромити ніж у спину. Бандерас не може довіряти нікому в пошуках цього «Сепара». Головне, щоб всі не перестали довіряти йому».

Перед зйомками актори, які зіграли головні ролі, пройшли підготовку на базі спецвійськ.

У широкий прокат стрічка вийде уже завтра, 11 жовтня.

Інна Ткаченко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #кіно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прем’єра, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: