Роман Безсмертний говорив з тернополянами про те, якої України ми хочемо (Фото)

10.10.2018 18:12   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сьогодні, 10 жовтня, майбутній кандидат у Президенти України Роман Безсмертний провів у Тернополі зустріч-дискусію «Якої ми хочемо України».

На зустрічі з політиком зал у Народному Домі «Перемога» був переповнений. Послухати його прийшли також представники різних партій і рухів. Були й політики старшого покоління, і зовсім юні, що свідчить про авторитет Безсмертного для молоді.

Читайте також

Склади боєприпасів потребують особливого ставлення Генштабу - Безсмертний
Судову систему зруйновано, треба все починати з нуля, – Безсмертний

- Я обрав формат саме дискусії, бо на таких зустрічах більше слухаю, аніж говорю сам. І саме відповіді українців на питання «Якої ми хочемо України» стануть тією основою, на якій буде базуватися моя програма як кандидата у Президенти, - каже Роман Безсмертний.

У кожному місті України людей турбують практично однакові проблеми, хоча міста різні і за характером, і за специфікою. Тернополяни ставили актуальні питання і отримували вичерпні відповіді й коментарі.

null

 

null

 

null

 

null

- «Діагноз» всюди один – це розрив між державою і суспільством. Вони існують окремо. Суспільство вже давно переросло державу у своєму розвитку. Воно активне і прогресивне. Держава – законсервована і зосереджена на собі, – вважає Безсмертний.

За словами політика, лагодити і реформувати вже нічого неможливо, переписування повноважень між президентом і прем’єром ніяк не відобразиться на житті звичайних українців. Потрібно створювати все з нуля, перезасновувати державу. За три роки можна втілити нову державну модель з новою Конституцією, в центрі якої будуть права та інтереси людей.

- Можна підготувати й ухвалити за допомогою Конституції нову модель держави, підготувати кадри та запровадити її. І прийти до нової державі з оновленою політичною та економічною системами, – заявляє Роман Безсмертний.

Звісно, торкнулися на зустрічі і болючого питання для нашого краю – заробітчанства. Роман Безсмертний розповів, як можна розв’язати цю проблему. За його словами, забороняти виїзд з країни громадянам не можна, адже це право людини - обирати місце для проживання, в тому числі право заробляти там, де вона вважає за потрібне. Але в нашій країні потрібно створити такі умови, щоб українці потім самі поверталися на Батьківщину. Для цього потрібен діалог з бізнесом, адже саме підприємці створюють робочі місця і завдяки їм відбувається економічне зростання.

null

 

null

 

null

Нагадаємо, такі зустрічі з романом Безсмерним уже відбулися у Львові, Харкові, Одесі, Вінниці, Дніпрі, Луцьку, Чернігові, Чернівцях, Полтаві, Сумах і Черкасах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі