Легенди українського та іспанського футболу зіграли матч дружби (Фото)

Опубліковано:
10 Жовтня, 2018

В рамках відкриття першої в Україні соціальноспортивної школи Фонду Реал Мадрид на центральному стадіоні Великогаївської громади, відбулась показова гра. Поруч з дітьмибенефіціарами школи на поле вийшли і ветерани вітчизняного футболу та ексгравці найкращого клубу світу – Реал Мадрид.

«Це унікальна можливість для наших дітей забрати їх від планшетів та телефонів. Дати їм можливість для самореалізації, дати можливість займатися з найкращими футболістами. Це велике свято для малечі, яке вони запам’ятають на все життя. А від себе можу сказати, що це лише початок і ми все зробимо для того, щоб ця добра традиція лише розвивалась», – підкреслив під час матчу голова Тернопільщини Степан Барна.

null

Фото: ТОДА

Наразі більше ста дітей мають право на навчання у соціально-спортивній школі, котра спрямована не лише для того, аби виховувати майбутніх великих футболістів. Мета Фонду Реал Мадрид – це, в першу чергу, комплексне виховання дитини.

null

Фото: ТОДА

«Навчання у школі безкоштовне. Це надзвичайно важливий момент. Усі дітки, котрі є сьогодні бенефіціарами навчального закладу, з соціально-незахищених верств населення, з багатодітних сімей, або з родин, де є лише мати чи батько. Для них – це шанс і я переконаний, вони використають його на всі 100%, а ми лише допоможемо їм у цьому. Кількість охочих приєднатися зростає з кожним днем, тому цей проект «приречений» на успіх і я щасливий, що два роки тому став його частиною», – зазначив, під час урочистостей народний депутат України Тарас Юрик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великогаївська громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортивна школа, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: