Тернополяни просять зробити великий сквер на вул. Київська-Тарнавського

Опубліковано:
10 Жовтня, 2018

Тернополяни просять зробити великий сквер на вул. Київська – Тарнавського, межі яко7го були б значно ширшими, ніж це пропонували у попередньому генплані міста.

«Після того як мерія підтримала створення нового парку в межах зелених насаджень дачного кооперативу пройшло пів року, а на генеральному плані міста так і не зробили ніяких змін. На старому плані, який розроблений до голосування і відповіді мерії, вказано що зі всієї території дач під маленький сквер буде виділено максимум 1\6 землі. 

Прошу підтримати петицію щодо внесення в генеральний план міста змін, на якому майбутній парк буде повністю у межах зелених насаджень дачного кооперативу», – зазначає автор петиції Максим Дігай. 

null

https://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/1038

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #сквер, #Тарнавського, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: