Сергій Надал нагородив кращих працівників управління юстиції з нагоди професійного свята

Опубліковано:
9 Жовтня, 2018

Щорічно 8-го жовтня своє професійне свято відзначають українські юристи. У цей день в Тернополі присягу склали державні службовці, які пройшли конкурсний відбір на працевлаштування в Головному територіального управління юстиції. З цієї нагоди очільник Тернополя Сергій Надал привітав працівників юстиції з професійним святом та вручив кращим представникам галузі подяки та цінні подарунки.

«Професія юриста завжди вважалася однією з найпочесніших і разом з тим, найбільш відповідальною. Юрист, як і лікар, у своїй професійній діяльності повинен керуватися принципом «не нашкодь», адже часто саме від роботи юристів залежить порядок у державі і доля людей, – наголошує Сергій Надал. – Великий давньоримський філософ Цицерон говорив: «Благо народу – вищий закон». Тож бажаю вам і надалі служити людям і громаді. Нехай професійні та життєві успіхи супроводжують Вас у всіх справах, а зусилля будуть винагороджені повагою і довірою громадян та авторитетом колег».

null

 Фото: ТМР
null

 Фото: ТМР
null

 Фото: ТМР

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагороди, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТМР, #юристи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: