У Тернополі започатковують інтернет-телебачення для популяризації України

Опубліковано:
9 Жовтня, 2018

Нещодавно віце-президент міжнародної торгової палати Тарас Демкура разом з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною, головою Тернопільської обласної ради Віктором Овчаруком та міським головою Тернополя Сергієм Надалом у неформальній атмосфері миав можливість поспілкуватися з Міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. Нагадаємо, що високо посадовець у ці дні перебуває на Тернопільщині у рамках робочої поїздки. Це перший офіційний візит міністра до нашого краю.

Також зазначимо, що Тарас Демкура уже мав нагоду не раз спіпрацювати з МЗС в рамках проектів культурної дипломатії «Під Зорею Пінзеля» та етно-галереї «Спадок».

null

«Павло Клімкін перший, хто почув про наш спільний з моїм партнером Іваном Вітенком новий проект, направлений на співпрацю з діаспорою світу, а це понад 20 мільйонів українців в різних країнах. Коли я сказав, що є співвласником інтернет-телебачення, яке може вже на сьогодні транслювати всі українські канали для української спільноти світу (сьогодні маємо 52 ліцензії від провідних телемедіа України). Його реакцією стало запрошення на горнятко кави 12 жовтня до МЗС», – поділився Тарас Демкура.

У листопаді цього року Тарас Володимирович буде презентувати цей телеканал керівникам українських діаспор зі всього світу в Києві, а вже в кінці листопада разом з міським головою Тернополя Сергієм Надалом відвідають Бразилію, де також буде презентовано це інтернет-телебачення.

nullт

«Часто подорожуючи по світу, зіткнувся не раз з проблемою, що нема україномовного контенту на телебаченні, а це створює великі проблеми в комунікації між українцями світу і в цьому ми програємо інформаційну війну нашим недругам. Саме тому разом з товаришем вирішили боротися з цим – і тепер маємо канал, де будемо транслювати тільки україномовний телепродукт, презентації українських компаній, які хочуть вийти на світові ринки, українські фільми, мультфільми для дітей і багато іншого. Запрошуємо українців світу до співпраці, щоб представляти цей ресурс в своїх країнах. Наш ресурс www.mediacast.tv», – додав Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #mediacast, #клімкін, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #популяризація, #Тарас Демкура, #телебачення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: