Представників тернопільських ЗМІ запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі журналістів та блогерів імені Бориса Брагинського

Опубліковано:
8 Жовтня, 2018

Працівники преси, телебачення і радіо, інтернет-видань, інформаційних агентств, блогери та позаштатні автори (фрілансери) мають можливість прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі журналістів та блогерів імені Бориса Брагинського у номінаціях: «Журналістське розслідування», «Інформаційно-аналітична робота з урбаністики та містобудування» та «Журналістська знахідка щодо розвитку міст».

Головними завданнями конкурсу  є: поширення  прикладів позитивного досвіду ініціативної, активної, творчої, соціально корисної діяльності міських громад, популяризація  прикладів ефективної співпраці громадськості з органами державної виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, підвищення  рівня обізнаності населення про діяльність органів місцевого самоврядування.

Для участі у Конкурсі необхідно подати заявку за формою (Дод. 1),  скан-копію матеріалу (для газет та журналів) або посилання на матеріал, розміщений на сайті, чи посилання на YouTube (для телебачення) на електронну адресу: konkursbraginskogo@dmr.dp.ua.

Конкурс триватиме до 1 листопада 2018р.

Матеріали, подані на конкурс, повинні відповідати таким критеріям:  актуальність, об’єктивність підходу, переконливість аргументації, незалежність авторської позиції, аналіз інформації, глибина опрацювання і висвітлення теми, оригінальність подачі матеріалу. Кожен критерій оцінюється у 5 балів.

Переможці Конкурсу у кожній номінації нагороджуються дипломами з виплатою винагороди за номінаціями.

Конкурс проводиться департаментом з питань місцевого самоврядування внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради.

Відповідальна особа – Терещенко Наталія, тел. 067 560 63 21.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борис брагинський, #ЗМІ, #конкурс, #конкурс журналістів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: