Думав, якби то об’єднати в одному пості два свята – Міжнародний день вчителя і День посмішки. Згадав шкільну історію. Був у нас вчитель інформатики, чоловік не злий, але дуже експресивний.

Після якогось мого чергового збитошництва він не на жарт розлютився і у притаманному йому стилі пригрозив: “Зараз як втовчу тебе, то в стіну влізеш”. На що я, начитаний хлопчина, парирував: “А Сухомлинський казав, що дітей бити не можна”. Відповідь учителя була по філософськи витонченою: “Та йди ти в дупу разом зі своїм Сухомлинським”.
Переповів днями той трафунок Миколі Савельєву, а він і собі згадав шкільний випадок. Після викладення якогось матеріалу між учителем і учнем відбувся приблизно такий діалог:
– Усім зрозуміло?
– Я не зрозумів.
– А тобі і не треба. Ти ніколи не зрозумієш.
– А чого я не зрозумію?
– Бо ти тупий.
– А чого це я тупий?
– Бо твій тато тупий і твій дідо був тупий.

Що не кажіть, а бути педагогом – це справжнє мистецтво. Спробуй но дати собі ради з усіма шибениками )))

Тож вітаю усіх вчителів і всіх добрих людей, котрі ніколи не лінуються посміхатися!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блог, #день вчителя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #роман онишкевич, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: