Фото легендарного шансоньє Шарля Азнавура та йому квіти біля краєзнавчого музею залишили тернополяни

07.10.2018 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Так тернополяни попрощались з французьким шансоньє, композитором і поетом Шарлем Азнавуром (справжнє ім'я — Шанур Варенаг Азнавурян) 

null
Фото: Олена Мудра

 

null
Фото: Олена Мудра

Шарль Азнавур пішов у засвіти 2 жовтня у віці 94 роки. Помер у своєму будинку в Альпіле, на півдні Франції. Був похований у суботу 6 жовтня на цвинтарі міста Монфор-л'Аморі.

За своє життя Азнавур записав понад 1300 пісень, більше 100 альбомів і продав понад 200 млн дисків. Співав з такими легендами, як Лайза Мінеллі, Френк Сінатра,  Лучано Паваротті. В 1998 році журнал Time і телеканал CNN назвали Азнавура найкращим естрадним виконавцем XX століття. 

Шарль Азнавур також був кіноактором. У 1997 році він отримав премію "Сезар" за заслуги перед кінематографом. У Голлівуді на Алеї слави є його іменна зірка, яку він отримав рік тому у серпні 2017 року.  Він зіграв у фільмах "Диявол і десять заповідей", "Бляшаний барабан" і "Стріляйте у піаніста". 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі