Наталія Зоткіна, яка обматюкала поліцейських, хоче назад своє водійське посвідчення

Опубліковано:
7 Жовтня, 2018

Не згідна і рішенням суду тернополянка Наталія Зоткіна, яка «прославилася» на всю країну своїми зухвалими висловлюваннями на адресу місцевих копів. Суд змусив жінку заплатити штраф і позбавив її права керування автомобілем. Тепер одіозна «мажорка» подала апеляцію.

Нагадаємо, йдеться про події вечора 6 серпня у центрі Тернополя, коли трапилася резонансна ДТП, винуватиця якої стала «зіркою YouTube». На щастя, в аварії ніхто не постраждав, водійка ж Nissan, перебуваючи у нетверезому стані, тоді «обклала» матом патрульних, які хотіли скласти протокол. Згодом відео опублікували в соцмережах та показали на центральних українських телеканалах.

Читайте також

Наталія Зоткіна має довідку, що була твереза на момент ДТП
Понад 1000000 переглядів набрало відео, як п’яна екс-дружина тернопільського депутата посилала поліцейського (Відео 18+)

31 серпня відбувся суд у справі щодо аварії. Тоді пані Наталії присудили сплатити штраф у розмірі 10 200 грн, штраф за знесені чотири секції турнікетної огорожі на вулиці Замковій та дві пошкоджені секції – 10 610 грн. Крім того, її позбавили права керування транспортними засобами на рік та змусили сплатити судовий збір.  Таким рішенням Зоткіна незадоволена і хоче «відновити справедливість» та забрати назад водійське посвідчення.

Засідання щодо поданої апеляції поки не відбулось. Попередньо воно було призначене на 4 жовтня, але через ліквідацію апеляційного суду Тернопільської області з першого жовтня тут тимчасово припинили розгляд справ. Відтак, зараз там тривають організаційні трансформації, а розгляд справ буде відновлено дещо згодом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #наталія зоткіна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обматюкала, #послала, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: