Як «Дивограй» з Тернопільщини підкорював Львів

Опубліковано:
6 Жовтня, 2018

Нещодавно вихованці середнього і молодшого складу дитячого хореографічного колективу «Дивограй» Борщівської школи мистецтв  під керівництвом Галини Чорній вирушили до міста Лева, щоб прийняти участь у ІІІ всеукраїнському конкурсі-фестивалі мистецтв «Тобі, Україно».

Конкурс розпочався з представлення поважного журі. Програмою передбачалися виступи учасників у різних вікових категоріях і за різними жанрами: вокальне, хореографічне, інструментальне і навіть декоративно-прикладне мистецтво. Спочатку вболівали за двох вокалістів середнього «Дивограю» Олександра Сарабуна та Володимира Чопика. До речі, хлопці справились на відмінно, зайнявши призові місця у своїй віковій категорії. Їм взагалі рівних не було, адже співали в основному дівчата.

Далі настала черга позмагатись танцюристів. Розпочали хореографію малюки. Безперечно, діти хвилювались, боялись незвіданої досі великої професійної сцени та суворого журі. Звичайно, не бездоганно, але по дитячому хвацько відтанцювали «Волинську польку». Цей перший завзятий виступ малого «Дивограю» (а більшість з його складу навчається у школі тільки другий рік) по закінченні конкурсу був оцінений поважним львівським журі як достойний першого місця у молодшій віковій категорії!

Середній склад «Дивограю» за бездоганне виконання своєї візитівки – «Дубо-танцю» – отримав Гран-прі фестивалю у своїй віковій категорії, та був нагороджений сертифікатом на безкоштовну участь у фестивалі «Буковельська фест» у м. Яремче в жовтні.

Організатори нагородили дипломами та медалями усіх учасників фестивалю, викликаючи на сцену та нагороджуючи кожного особисто.

До перемог і заслуг юних танцівників долучилися усі – батьки, дідусі, бабусі, які виховують та спонсорують своїх чад, викладачі школи мистецтв, де навчаються дітки, міста, в якому вони живуть, і, найбільша – хореографа Галини Чорній, що зводить старання усіх докупи і надає йому вигляду танцю, який так і хочеться показати світу!

Вихованці «Дивограю» та їх батьки вітають наставника Галину Іванівну Чорній з прийдешнім професійним святом – Днем учителя та побажати їй здоров’я, терпіння, наснаги.

Ірина Мадзій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #дивограй, #конкурс, #львів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: