Дякуючи Олегу Барні всіх нардепів посилають «в одне місце» активісти, зірки шоу-бізнесу, журналісти та прості громадяни

Опубліковано:
5 Жовтня, 2018

Мережа вибухнула флешмобом у відповідь найскандальнішому тернопільському нардепу Олегу Барні. Запустив ініціативу український комік Володимир Зеленський, якого вже підтримали безліч українців, зокрема і знаменитостей, – пише Тернополяни.

Інтернет-флешмоб “Ідіть у с*аку” — відповідь на нецензурні образи журналіста народним депутатом Олегом Барною. Як зазначив в особистому відеозверненні лідер “95 Кварталу”, він спрямований на боротьбу з хамством і неповагою нардепів відносно громадян України.

“Я думаю, що в особі цього журналіста він послав на три букви всіх представників медіа. Тому, я думаю, справедливо, що я від усіх медіа – з відповідним посланням”, – наголосив Зеленський.

Як результат, до флешмобу протягом декількох годин після публікації ролика Зеленського приєдналися його колега, також резидент “95 Кварталу” Євген Кошовий, актор і комік Юрій Ткач, гендиректор каналу “1+1” Олександр Ткаченко, співачка Ольга Полякова та інші відомі в Україні люди, обурені інцидентом з одіозним нардепом. Окрім того, на особистих сторінках у соціальних мережах українці публікують короткі відео, на яких звертаються до депутатів із словами “Ідіть у с*аку!” Таких «звернень» вже більше тисячі і записують їх як у різних містах України, так і за кордоном.

Нагадаємо, народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна вилаявся матом на журналіста в кулуарах Верховної Ради після звинувачень у кнопкодавстві.

“Якого хріна ти до мене підійшов? На х*й пішов бігом, під*рас”, – заявив Барна у відповідь на звинувачення журналіста-очевидця порушень у залі парламенту.

Зрозумівши, що справа набуває суспільного резонансу, Олег Барна, схоже, вирішив вкотре виправдати свій вчинок та, навіть попросив вибачення за «гостре слівце» перед виборцями:

«ІСТИНА ПОНАД УСЕ! Я прошу вибачення перед своїми виборцями за різку, ненормативну відповідь особині, яка називає себе нібито журналістом, котра умисно мене переслідує та оббріхує тривалий час за вказівкою і за гроші Коломойського. Та водночас звертаюся до істинних журналістів, котрих я глибоко шаную, поважаю, співпрацюю, захищаю за їх принципову позицію (зокрема по справі Чеботаря), і котрих я завше радий бачити у своєму домі, ні в якому разі не сприймати цей імпульсивний вислів у свою адресу і не уособлюватися з цією особиною із телеканалу програми “Гроші” з “1+1”, котра на мене звела наклеп на замовлення, пише пасквілі за гроші Коломойського, украдені у народу України, продовжує хамити у соцмережах та переслідує, і разом із керівництвом телеканалу 4 рази відмовили у прямому ефірі для викриття їх наклепу. Усьому має бути межа. Сподіваюся, що ця особина може хоч після цього відстане і задумається», — написав Барна на своїй сторінці в мережі «Фейсбук».

Тим часом, флешмоб з красномовним хештегом #ідітьусраку набирає масштабів. Переглянути «послання», або записати своє можна в мережі «Інстаграм».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #в сраку, #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег барна, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: