Немає жодної в світі професії настільки важливої, як професія вчителя

05.10.2018 10:46   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Часто ми забуваємо, що вчитель - це не просто людина, яка навчає нас читанню та письму, абетці та таблиці множення. Найцінніше, що  дарує нам педагог, так це знання: як бути справжньою людиною. А це важливіше за всі предмети, оцінки й екзамени…

Учитель - це не просто професія чи освіта. Це покликання і доля, це - шлях… 

Ми вдячні своїм наставникам за це. Але ця вдячність має бути не  на словах, не під час привітань 1-го вересня чи до Дня вчителя, а на справах.

Ми повинні докорінно змінити саму культуру ставлення до вчительської професії. Сьогодні ми маємо  зробити ставку на інтелект, інноваційний розвиток, на побудову нового суспільства. І саме від вчителя, від викладача величезною мірою залежить, чи вдасться нам це зробити. 

Піклування про вчителів, сприйняття їхніх проблем і запитів, як своїх власних, допомога і турбота – тільки так ми зможемо вивести освіту на належне й важливе місце. 

З святом, дорогі наші наставники!

Від усього серця вдячна вам за вашу невтому працю.

Обіцяю, що завжди і у всьому буду вам допомагати. 

З повагою та вдячністю, Юлія Тимошенко

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі