Чого чекати від ярмарку професій «День кар'єри - Profit Day, 2018»?

05.10.2018 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

У цьому році ярмарка професій "Всеукраїнський День кар'єри - Profit Day" стартує з міста Тернополя 25 жовтня. Подія відбудеться в Українському домі "Перемога" з 12:00 до 18:00. Допомогти відшукати свою професію, побачити реальну картину - чого хочуть працедавці, відчути себе на ринку праці, можна буде завдяки учасникам події, адже організатори планують залучити до сорока різних фірм, підприємств, підприємців до ярмарку. 

Андрій Лотоцький, волонтер "Молодіжного центру", співорганізатор ярмарку професій: "День кар’єри - Profit Day - призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою, окрім того на заході будуть цікаві тренінги та майстер-класи. Адже молодь хоче розвиватись і заробляти більше, наш захід для тих, хто прагне чогось навчатися, ми чекаємо молодь, яка закінчила навчання, але у пошуку себе, студентів, школярів." 

Але на ярмарок приходять не тільки молоді люди з бажанням знайти гарну роботу, а і компанії мають нагоду знайти собі фахівців. У цей день можна буде більше дізнатися про професії або навіть зробити спробу працевлаштування. Під час події представники передових компаній проведуть презентації, семінари, тренінги, майстер-класи та будуть приймати резюме від кандидатів. Організатори "Молодіжний центр Тернополя" повідомляє - вхід вільний, але реєстрація обов'язкова! 

"Всеукраїнський День кар'єри - Profit Day" відбудеться також у Вінниці, Львові, Одесі і Дніпрі.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі