До тернопільської бібліотеки Олег Герман завітав із «Ангіною»

04.10.2018 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Для когось цей чоловік просто поет, ще для когось – професор, викладач, для інших - людина філософ. Особисто для мене – три в одному, а, може, й більше. Присутність Олега Германа на будь-яких мистецьких заходах налаштовує на внутрішній спокій. У своїй творчості він незмінно торкається одвічних протиріч земного й духовного, людського й божественного через поєднання поезії, графіки та музики. Прагне зануритись у глибини осмислення суті житейської місії та відчути повсякчасну присутність Бога на життєвій дорозі кожного з нас.

Але коли цей поет зустрічається зі школярами, відбуваються справжні дива. Щось подібне сталось під час зустрічі поета із старшокласниками Української гімназії ім. Івана Франка. Не кожному із мистців вдається «захопити у полон» тих, хто тільки вчиться відкривати для себе довколишній світ, з усіма його плюсами й мінусами, але боїться про це зізнатись навіть самим собі. Сучасні тінейджери у всьому максималісти. Достукатись до їхнього світу – це, повірте, віртуозне мистецтво, мистецтво спілкування. Враженнями ділиться Наталя Мерва, головний бібліотекар центральної міської бібліотеки, де й відбулась зустріч із відомим поетом: «Зустріч була надзвичайно цікавою. Усі із захопленням слухали поезію, але ще цікавіше було тоді, коли пан Олег несподівано запропонував заспівати всім разом пісню… про ангіну. Повірте, такого хору, мабуть, ще ніхто не чув, це було просто фантастично!».

null

 

null

Фото з архіву бібліотеки


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі