Сотню проектів подали тернополяни на «Громадський бюджет»

Опубліковано:
3 Жовтня, 2018

Цього року тернополяни подали рекордну кількість проектів на “Громадський бюджет”- 100 проектів на загальну суму понад 68 мільйонів гривень. Тепер номінаційний комітет Громадського бюджету у Тернопільській міській раді оцінює подані пропозиції. Голосування за проекти для мешканців відкриють 22 жовтня.

– 58 малих і 42 великих проекти. Проблем із подачею проектів не було, як і проблем із підписами, і з доєднанням кошторисів. Тому практично всі 100 проектів на сьогоднішній день в нас перебувають на розгляді. Ми порозкидали всю інформацію всім управлінням, які готують експертні висновки. По процедурі зауважень ніяких не було, – розповіла керівник відділу зв’язків із громадськістю і ЗМІ Тернопільської міськради Мар’яна Зварич.

З 22 жовтня до 5 листопада триватиме голосування за ті проекти, які допущені до голосування, на сайті pb.rada.te.ua та у Центрі Надання Адміністративних Послуг.

Проголосувати тернополяни можуть лише один раз за великий проект та один раз – за малий. У підсумку голосування ті проекти, які набрали найбільшу кількість голосів, до вичерпання обсягу виділених коштів будуть реалізовані у 2019 році.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський бюджет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: