Бібліотекарі, спільно із освітянами, розповідали про Герету

Опубліковано:
3 Жовтня, 2018

Після відкриття оновленого бібліотечного простору  у міській бібліотеці -філії № 5 для дорослих, відбулась урочиста літературна імпреза «Велет духу – людина епохи». На подію завітали учні 8-А класу Тернопільського ліцею № 21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети разом із класним керівником  Оленою Михайлівною Буяк. У такий спосіб школярі вшанували  пам’ять про незабутнього нашого краянина – Ігоря Герету.

Берегині книгозбірні оформили тематичну книжкову виставку «Пам’ять про добродія Ігоря Герету»  та презентували відео-показ «Аристократ духу і лицар непокори”. У підготовці важливої події (з нагоди 80-річчя відомого краєзнавця, поета, громадського діяча) взяли участь Оксана Дмитришин, Марія Гаврон та учні 11-Б класу Тернопільського ліцею № 21(Анастасія Білик, Катерина Кійко, Вікторія Лазарюк, Олена Музика). Як важливо сьогодні популяризувати відданого Україні патріота, життя якого було справжнім прикладом того, як любити свою Вітчизну, і не заяложеними популістичними гаслами, а реальними справами. Треба мати на увазі, що підростає покоління молоді, яке реально вже не знає цієї історичної постаті – нашого сучасника. То кому, як не освітянам, спільно із бібліотекарями, розповідати про Ігоря Герету. І не тільки у ювілейні дні, а й повсякчас.

null

 

null

 

null

Фото з архіву бібліотеки

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #імпреза, #література, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: