Мобільний центр профорієнтації у школах Тернопільського району

Опубліковано:
2 Жовтня, 2018

З початком нового навчального року фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості розпочали активну профорієнтаційну роботу із учнями шкіл Тернопільського району та об’єднаних територіальних громад. Виїзні заходи відбулись з використанням спеціально оснащеного транспортного засобу «Мобільний центр профорієнтації» у загальноосвітніх школах сіл Буцнів, Козівка, М.Ходачків, В.Гаї, Довжанка, Острів, Дубівці та Настасів.

Під час цих заходів учні знайомилися з професіями майбутнього, формулою вибору трудової діяльності. Бажаючі взяли участь у профдіагностичному обстеженні на виявлення професійно важливих нахилів, здібностей, уподобань. За допомогою тестових методик старшокласники визначали тип професійної спрямованості. Під час профорієнтаційного квесту ”Дорога в країну професій” школярі  мали змогу продемонструвати обізнаність у різних професійних сферах, свою ерудицію та акторські здібності .

Загалом в профорієнтаційних заходах взяли участь 442 школярі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професія, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: