Фонтани, розташовані на Майдані Незалежності та в акваторії Русанівського каналу в Києві, з 1 жовтня припинили свою роботу, їх запустять 1 травня 2019 р. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

«З 1 жовтня столичні фонтани припиняють роботу і переходять в осінньо-зимовий режим. Працівники спеціалізованого комунального водогосподарського підприємства «Київводфонд» зараз проводять необхідні роботи з демонтажу зовнішнього обладнання для його збереження в період холодів… Столичні фонтани відновлять свою роботу з 1 травня 2019», – йдеться в повідомленні на сайті мерії в понеділок.

Читайте також

У Києві з вікна гуртожитку випав студент-першокурсник
У Києві в підземному переході знайшли вбитим молодого чоловіка

У КМДА зазначили, що перш за все демонтується все зовнішнє обладнання, проведені санітарно-профілактичні роботи, вимиваються чаші. Далі роботи триватимуть безпосередньо в підземній частині фонтанів.

«Як і в минулому році, світло-музичний фонтанний комплекс на Майдані Незалежності, який складається з одного великого і шести малих фонтанів, буде законсервовано із застосуванням спеціальної конструкції, яка захищатиме фонтани в зимовий період і буде служити антивандальним захистом», – розповіла директор «Київводфонд» Світлана Козловська.

В інформації також йдеться, що дванадцять фонтанів, розташованих в акваторії Русанівського каналу, теж будуть демонтовані із залученням фахівців-дайверів і вивезені для належного зберігання до наступного року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зима, #київ, #фонтани
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: