Сергій Притула розповів як його звільнили з роботи через сексуальне домагання

29.09.2018 22:13   Джерело: Український простір Прикарпаття
Опубліковано : Новини Тернопілля

Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили через сексуальне домагання.

Про це він розповів у розважальному шоу “Хто зверху?” Сергій Притула взяв участь у конкурсі “Вгадай, хто?”, де серед запропонованих категорій була “Той, кого звільнили за сексуальні домагання”. Як виявилось, запальний телеведучий мав такий досвід.

За словами Сергія Притули, сталось це у 2000 році. Тоді артист подався на роботу до Великобританії, де влаштувався офіціантом на кіностудії, що неподалік Лондона.

Читайте також

Сергій Притула оригінально привітав тернополян із Днем міста
Тернопільський шоумен Сергій Притула знявся у кіно «Секс і нічого особистого» (Відео)

2000 рік. Я на заробітках у Лондоні. Зрозуміло, там працювало та працює багато людей різних національностей. І коли ти з ними перетинаєшся, то першочергово випитуєш: у хлопців – нецензурні слова їхньої мовою, а в дівчат – як буде “я тебе кохаю”.

Працював я за 12 миль від столиці Англії на кіностудії офіціантом, – розповів Сергій Притула.

Вивчивши набір “ключових” слів телеведучий використав їх неправильно, чим не тільки оконфузився, але й змушений був піти з роботи через сексуальні домагання.

“На роздачі пасти була іспанка. Вона навчила мене казати “te quiero” (кохаю тебе, – 24 канал) і “amore mio” (моя любов, – 24 канал). Якось я всі ті слова сказав, на що вона почала верещати, як причмелена: “Зупинись”. Через три хвилини до мене підходить головний менеджер і звільняє за сексуальні домагання. Після того ще й наказує допрацювати цей день. Я й кажу: “Якщо ти такий мудрий, то носи сам ті тарілки”. І виходжу з гордо піднятою головою. Досі не можу повірити, що мене звільнили за сексуальні домагання”, – зізнався Сергій Притула.

Окрім цього, інші учасники шоу відкрили свої таємниці. Зокрема, Женя Галич розповів, що його роздягнули під час концерту, тому виступав він “зі шкарпеткою на нозі та не на нозі”. Спортсмен Сергій Конюшок зізнався, що колись зробив зубочистку сокирою, поранивши собі руку, а от актор Єгор Крутоголов заявив, що дружина використовує його одяг як ганчірки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Український простір Прикарпаття  

Коментарі