Розпочато реєстрацію на безкоштовні майстер-класи з візуального програмування дітей

Опубліковано:
29 Вересня, 2018

Навіщо дітям вивчати програмування? Причин більше, ніж може здатися на перший погляд.

Написання програмних кодів розвиває аналітичне мислення, вчить мислити логічно, розвиває уяву, креативність. У початковій школі програмування вчить дітей сприймати інформацію швидко і чітко: вони розуміють, як влаштований світ, встановлюють логічний ланцюжок подій і можуть передбачити, що буде далі. Чим раніше починається навчання, тим винахідливішою і креативнішою стає людина.

Саме тому, Благодійний фонд “MagneticOne.Org”  та ІТ-школа для дітей “KidIT”  запрошують на майстер-класи з візуального програмування дітей віком від 7 до 10 років.

Серія заходів проводиться у рамках тижня коду ЄС, який відбуватиметься протягом 6-21 жовтня 2018 року і ґрунтується на ідеї Young Advisors, групи радників комісара ЄС з цифрового напрямку Нейлі Кроуз, детальніше про подію тут.

Теми майстер-класів:

6 жовтня – “Пограємо у художника! Моя перша програма у Scratch”. Програмування – це творчість та самовираження! За допомогою середовища візуального програмування Scratch діти створять власний проект – діючу програму для малювання по типу Paint, та намалюють свій перший шедевр;

13 жовтня- “Цікаві історії з Tynker”. Діти познайомляться з новою платформою візуального програмування, та створять власну анімовану історію, використовуючи базові програмні концепції та принципи кодування;

20 жовтня – “Квест із роботами Дешем та Дотом”. Діти програмуватимуть справжніх роботів, виконуючи завдання квесту, на базі візуального середовища Blockly.

Місце проведення – простір інноваційної школи ThinkGlobal, м. Тернопіль, вул. Тролейбусна 9б.

Програмування сьогодні – це не просто модний тренд чи популярний напрям освіти. Програмування у 21 сторіччі стає однією з базових навичок, як от вміти читати чи писати. Крім того, нашою важливою місією є виховання у дітей розуміння того, що технології – це інструмент, за допомогою якого можна виразити власні думки та ідеї.

Варто зазначити, що  взяти участь зможуть близько ста дітей і все це – абсолютно безкоштовно, тому не втрачайте можливості. Якщо Ваша  дитина бажає всесторонньо розвиватися, то ми чекаємо саме на неї!

Щоб зареєструвати дитину заповніть дану форму

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #курси, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програмування, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: