Кожен третій залізничний квиток Тернополяни купують через онлайн-сервіс ПриватБанку

Опубліковано:
28 Вересня, 2018

У більшості країн онлайн-купівля квитків на потяг – це основний канал реалізації проїзних документів. В Україні ПриватБанк почав продаж цифрових квитків у вересні 2014 року та протягом 4 років кількість прихильників онлайн-сервісу зростала в геометричній прогресії. На сьогодні на Тернопільщині кожен третій залізничний квиток пасажири купують через дистанційні канали банку.

“Наразі вагома цінність для клієнтів – час та мобільність. Купуючи квиток в Приват24 чи за допомогою інших дистанційних сервісів, Ви економите час та нерви, а процес вибору та оформлення покупки квитка займає не більше 10 хвилин, – говорить керівник напрямку платежів та переказів ПриватБанку Прикарпатського РУ Ігор Гакало. – Звичайно, купівля квитків – питання досить сезонне та залежить від пори року, разом з тим тернополяни купують близько 2 тис. залізничних квитків через канали банку щомісячно, а кількість активних користувачів сервісів збільшується щоденно”.

При купівлі ви відразу маєте можливість оплатити постіль та додаткові послуги, а також страхуєте себе від втрати квитка. Електронний квиток неможливо загубити, адже квиток завжди зберігається в архіві придбанних проїзних документів. Достатньо показати зображення на екрані смартфону чи повторно роздрукувати.

Придбати квиток в будь-який час доби можна на сайті bilet.pb.ua чи у Приват24, а оплату здійснити з будь-якої банківської картки. Завдяки розгалуженій мережі відділень та терміналів самообслуговування купити квитки в ПриватБанку вдається легко та без черги і у банківській установі. Також успішно функціонує можливість придбати квитки у телефоному режимі, зателефонувавши на короткий номер 3700. Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобус або літак по Україні та за кордон.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватбанк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: