Тернопільський архієпископ Нестор взяв участь у нараді пластового куреня у Полтаві

Капелан “Пласту” архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор (Писик) взяв участь у нараді пластового куреня «Щезники», котра відбулася 27 вересня у Полтаві.

Не так давно архієпископ Нестора з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета було призначено капеланом Національної скаутської організації «Пласт». До Полтави архієпископ Нестор завітав для участі у нараді пластового куреня «Щезники» і вирішення питань створення капеланської служби «Пласту». Сьогодні до лав куреня входить багато священиків Української Православної Церкви Київського Патріархату.

В Успенському кафедральному соборі Полтави архієпископ Нестор разом архієпископом Полтавським і Кременчуцьким Федором звершив Божественну літургію, за якою молилився очільник Полтавської міської організації «Пласт» Юрій Сторчеус, а також пластуни й священики з Черкас та Харкова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Синодальне управління військового духовенства УПЦ КП  

Коментарі