В одному з сіл Бережанщини – нова дорога (Фото)

27.09.2018 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Жак

Вперше за всю історію села Тростянець влаштували нову асфальтовану дорогу. Хоч і вдалося зробити нове покриття на невеликій ділянці дороги, але, як кажуть, початок покладено.

- Громадою було вирішено влаштувати ремонт на найбільш проблемній ділянці дороги – підйомі. Під час сильних опадів вода вимивала старе дорожнє покриття і утворювались значні вирви, - каже староста села Володимир Білоус.

Роботи проволила Бережанська дільниця «БМ БУД». Виконавець робіт Кравчук М.М. та дорожні працівники Пуціль В.І., Пуціль В.В., Пуціль П.Й., Мельничок Н.М., Костів М.С., Прика М.І.

Саранчуківською ОТГ, до якої входить село Тростянець, керує Володимир Петровський. Громада утворилася відносно недавно, але вже є значні покращення для жителів села. От нещодавно перекрили дах клубу.

Староста села Володимир Білоус висловлює щиру подяку у сприянні влаштування дороги Бережанській районній раді (голова Білик В.Ф), Бережанській райдержадміністрації (голова Гринкевич І.М.) та Тернопільській ОДА (голова Барна С.С.).

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Фото: Тарас Жак


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі