Тернопільських пивоварів відзначили як сумлінних платників податків

Опубліковано:
25 Вересня, 2018

Тернопільське відділення ВГО «Асоціація платників податків України» за вагомий внесок у розвиток підприємництва національної економіки нагородило Почесною грамотою сумлінного платника податків – ТзОВ «Пивоварня Опілля». 

Відзнаку вручив голова ради тернопільського відділення організації Ігор Дутка на заході, присвяченому Дню підприємця.

– Дякуємо підприємцям, які, працюючи у сферах господарювання, розширюють виробництво, створюють нові робочі місця, наповнюють бюджети та беруть активну участь у зовнішньоекономічній діяльності, – наголосив Ігор Дутка.

Вітали присутніх на заході голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Сергій Господарик, в.о. начальника Тернопільської митниці Андрій Саварин.

У своєму виступі директор з маркетингу «Опілля» Володимир Гомівка наголосив на важливості для економіки Тернопільщини розвитку фінансової та виробничої активності місцевого бізнесу.

– «Опілля» активно розвивається. Наш продукт якісний і знаходить попит по всій території України. Відповідно є потреба у розширенні виробництва. Ми сподіваємося у ближчому майбутньому суттєво збільшити наше виробництво через відкриття нових потужностей. Це означає також збільшення кількості робочих місць, збільшення відрахувань до місцевого та державного бюджетів, а отже – і більше можливостей та користі для Тернополя і Тернопільщини загалом. На наше переконання, сильний український підприємець – основа сильної української держави. Тож ми працюємо, щоб бути кращими для споживачів, нашого рідного краю і України загалом», – зауважив Володимир Гомівка.

Уже кілька років поспіль Тернопільська пивоварня «Опілля» належить до найбільших платників податків на Тернопільщині і є найбільшим з них в обласному центрі. У середньому підприємство щорічно до зведеного бюджету сплачує більше 80 млн грн. Цю cуму приблизно можна порівняти, наприклад, з тим скільки з бюджету Тернополя витрачає протягом року на фінансування підтримки культури і мистецтва або на молодіжну політику.

Як повідомлялося раніше, за підсумками семи місяців поточного 2018 року підприємство сплатило до зведеного бюджету понад 70 млн грн податків.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лідер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олпілля, #пивоварня, #податок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: