У прокурора Тернопільської області новий заступник

Опубліковано:
25 Вересня, 2018

Наказом Генерального прокурора від 21.09.2018 на посаду заступника прокурора області призначено Топилка Ігоря Борисовича.

24 вересня 2018 року, прокурор області В’ячеслав Перч представив нового  заступника колективу прокуратури області, який з 2001 року працює на різних посадах в органах прокуратури Тернопільщини. До останнього часу Ігор Топилко працював заступником начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Тернопільської області.

null

Довідково.

Народився у 1980 році в м. Броди Львівської області 

У 2002 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. 

В органах прокуратури Тернопільської області працює з 2001 року на посадах: помічника прокурора міста Тернополя, прокурора відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області, старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів спецпірозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області, начальника відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області, начальника відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області, начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області, заступника начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокурор, #тернопіль, #тернопільські новини, #топилко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: