День діалогу з владою: У Тернополі стартував масштабний форум, участь у якому бере Прем’єр-міністр (Фото)

Опубліковано:
24 Вересня, 2018

Протягом двох днів, 24-25 вересня, Тернопіль буде дискусійним майданчиком для напрацювання подальшого напряму розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

Читайте також

У Тернополі 50 міських голів виробляють консолідовану позицію органів місцевого самоврядування України

Організовує захід Асоціація міст України. На форум запрошено близько 400 учасників – голови громад-членів АМУ, народні депутати України, міністри, представники урядових структур та парламенту, а також проектів міжнародної технічної допомоги – партнерів АМУ, експертного середовища. Участь у Форумі бере також Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

В рамках Дня діалогу з владою заплановано підписання Меморандуму про наміри та взаєморозуміння між Асоціацією міст України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Додамо, що Форум є щорічним і традиційним. Цього року він присвячений обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ та законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства й містобудування.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Тарас Савчук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #влада, #день діалогу, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: