У Тернополі 50 міських голів виробляють консолідовану позицію органів місцевого самоврядування України

Опубліковано:
24 Вересня, 2018

У Тернополі розпочалося засідання Правління Асоціації міст України під головуванням міського голови Києва Віталія Кличка. У склад Правління входять понад 50 міських голів обласних та районних центрів.

Обговорюємо актуальні питання органів місцевого самоврядування, що потребують вирішення на державному рівні, а також проект Державного бюджету України на 2019 рік.

До слова, засідання Правління Асоціації міст України відбувається в рамках “Днів діалогу з владою”, які цього року проходять у Тернополі 24-25 вересня. “Дні діалогу” – це традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #влада, #день діалогу, #кличчко, #мери, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: