Підозрюваного у трьох вбивствах затримали, коли він шукав харчі у смітниках (Відео)

Опубліковано:
23 Вересня, 2018

Підозрілу особу помітили патрульні в ніч з 20 на 21 вересня у Тернополі на Новому Світі, поблизу будинку 42. Він прямував проїжджою частиною. Побачивши авто поліцейських, чоловік чав помітно нервувати. Під час перевірки виявилось, що затриманий – тернополянин 977 року народження, якого ще у червні оголосили в розшук за скоєння трьох вбивств.

Як розповів інспектор роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції області Олег Баранський, підозрюваний поводився спокійно, назвав правоохоронцям своє прізвище і був затриманий з застосуванням спецзасобу-кайданок. На запитання, що робить сказав, що шукає харчі по сміттєвих баках.

Нагадаємо, чоловік підозрюється в трьох вбивствах. Зараз підозрюваний знаходиться в Тернопільському відділі поліції. Де він переховувався, з ким спілкувався та чи не причетний до інших злочинів – правоохоронці встановлюють. Невдовзі він постане перед судом.

 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #феськів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: