Журналіста районної газети «Голос народу», прес-секретаря ФСК «Кристал» Тараса Зайця побив підприємець, – пише 20 хвилин.

Про подію на своїй сторінці у “Фейсбук” повідомив міський голова Чорткова Володимир Шматько. Він осуджує підприємця за вияв агресії. 

– Підприємець, який торгує велосипедами в будівлі колишнього кінотеатру «Мир» Михайло  Вонсович напав з кулаками і побив журналіста районної газети «Голос народу», прес-секретаря ФСК «Кристал» Taras Zaiats, – пише Володимир Шматько.

– Все почалось з обговорення в соцмережах питання громадських вбиралень. У коментарях я висловив свою позицію, мені у відповідь – нецензурна, я не відповідав. – розповідає Тарас Заяць, – сьогодні ж, я йшов у центрі міста з мамою. Біля магазину, де продає чоловік, якому не сподобався мій коментар. Він вибіг прямо спереду мене і вдарив мене в обличчя. Як він впізнав мене – я не знаю. Ми особисто не знайомі. Всі дії чоловіка супроводжувались нецензурною лексикою. Він зупинився лише коли моя мама стала перед ним. Я викликав поліцію.

За інформацією мера Чорткова, конфлікт стався через публічну позицію Тараса Зайця  в соціальних мережах про місце встановлення першого громадського туалету в Чорткові.

– Засуджую вияв агресії від цього «чоловіка» і як міський голова Чорткова, публічно прошу керівника обласного управління поліції Олександра Богомола і районного Андрія Мельника провести об’єктивне розслідування, – пише Володимир Шматько. 

Мер також наводить докази погроз журналістові у соцмережах.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, на місце конфлікту одразу прибули правоохоронці.

– У потерпілого почервоніння на лиці. За попередніми висновками, у нього зафіксовано легкі тілесні ушкодження, – йдеться в повідомленні. – Даний факт зафіксований. Особа, яка нанесла тілесні ушкодження встановлена. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за ст. 125 “Кримінального Кодексу України” -“Умисне легке тілесне ушкодження”. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #журналіст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: