Василь Деревляний: «Сьогодні ми чітко окреслили наявні економічні проблеми, запропонували способи їхнього вирішення, визначили наші стратегічні цілі»

Опубліковано:
21 Вересня, 2018

Делегація з Тернопільщини взяла участь у черговому масштабному форумі у Києві, де лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко презентувала “новий економічний курс” країни.

Як зазначила Юлія Тимошенко, це економічна програма, згідно з якою країна має перейти від відсталої сировинної економіки до інноваційного розвитку.

Читайте також

Делегація з Тернопільщини бере участь в економічному форумі у Києві

Очільник тернопільської делегації, заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний, після відвідин форуму, сказав: “Сьогодні ми чітко окреслили наявні економічні проблеми, запропонували способи їхнього вирішення, визначили наші стратегічні цілі. Для кожної галузі економіки Юлія Тимошенко запропонувала якісні зміни з реформування. Але для початку потрібно скоротити та спростити структуру органів державного управління. Бо недоцільним є існування лише у системі центральних органів виконавчої влади 48 державних служб, спеціальних фондів та агенств поряд з 18 міністерствами. Крім того Юлія Володимирівна сьогодні значну увагу приділила системі оподаткування. Вона пропонує ліквідувати державне мито та судовий збір, скасувати дублюючі податки, що знизить податкове навантаження для українців до раціонального рівня”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #василь деревляний, #київ, #курс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: