У Тернополі відбудеться відкриття Мультимедійної лабораторії «Медіа Старт»

Опубліковано:
21 Вересня, 2018

27 вересня о 12 годині в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді відбудеться урочисте відкриття Мультимедійної лабораторії «Медіа Старт» та презентація громаді нових послуг бібліотеки.

Лабораторія «Медіа Старт» це інновація, яка немає аналогів серед бібліотек України, спрямована на підтримку технічної творчості молоді Тернопільщини шляхом надання вільного доступу до сучасних мультимедійних технологій та організації навчально-комунікативного середовища в бібліотеці.

Об’єднує у собі 3 спеціально обладнані простори з певною програмною діяльністю: робототехніка, 3D моделювання, програмування, створення аудіокниг, подкастів та електронної DJ-музики.

Проект «Медіа Старт» реалізовується за фінансової підтримки Тернопільської обласної ради та Тернопільської обласної державної адміністрації.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #лабораторія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: