Суперечка щодо встановлення у Чорткові туалету завершилась побиттям журналіста

Опубліковано:
20 Вересня, 2018

Переписка у соціальних мережах і коментарі під постом стали причиною того, що житель Чорткова побив представника місцевої газети, – пише Голос.

За словами Анатолія Мельника, начальника Чортківського відділу поліції, суперечка виникла через встановлений у центрі міста туалет. Через це думка людей розділилася. Одні схвалювали такий вчинок влади. Інші обурювалися, що центр міста не має прикрашати вбиральня.

Читайте також

В Чорткові розшукують невідомого, що поцупив з офісу 2 ноутбуки (Відео)
У Чорткові серед білого дня загорівся автомобіль

Саме такий спір спровокував бійку. Представник газети підтримав ініціативу влади, а інший чортківчанин був проти і пригрозив поквитатися з співрозмовником при зустрічі.

Коли журналіст йшов містом, його невідомий чоловік вдарив кулаком в обличчя. Потерпілий про інцидент повідомив у поліцію.

Правоохоронці внесли даний факт в ЄРДР за ч. 1 ст. 125 ККУ – Умисне легке тілесне ушкодження. Представника газети направили на проходження судово-медичної експертизи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #журналіст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: