Тернопільський рибоохоронний патруль піймав чергових браконьєрів (Фото)

Опубліковано:
19 Вересня, 2018

У період з 12 по 18 вересня під час рейдів Тернопільським рибоохоронним патрулем було викрито дев’ять порушень природоохоронного законодавства. З них шість грубих порушень за ч. 4 ст. 85 КУпАП та три акти виявлення та вилучення безхазяйного майна.

За даний період нараховано збитків, завданих рибному господарству України, на суму 22 355 грн. У порушників вилучено 45 кг незаконно добутих водних біоресурсів. Також конфісковано 17 заборонених знарядь лову та один човен.

Для прикладу, 12 вересня на р. Серет, біля с. Більче-Золоте Борщівського району виявлено грубе порушення правил рибальства. Громадян здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – сіткою підйомною. У сітку порушника потрапила риба в такій кількості: окунь – 3 екз. та 3 екз. підуста. Загальна вага незаконно виловлених водних біоресурсів склала 1,5 кг.

Наступного дня, близько 22:00 рибоохоронними патрульними було виявлено грубе порушення правил рибальства на р. Дністер.

Порушник ловив рибу забороненим знаряддям лову – острогою. Йому вдалось впіймати по 2 шт. підуста звичайного та головня. Інцидент трапився біля с. Горошова Борщівського району.

14 вересня зафіксовано ще один факт порушення на р. Дністер. Чоловік за допомогою остроги виловив 5,9 кг водних біоресурсів, завдавши при цьому збитків на суму 3 910 грн.

Відносно всіх правопорушників складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Незаконні знаряддя лову та добуті водні біоресурси вилучено.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #браконьєр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патруль, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: