У Києві п’яний таксист протаранив зупинку з людьми, є постраждалі (Фото)

Опубліковано:
18 Вересня, 2018

Увечері в неділю, 16 вересня, київський водій таксі не впорався з керуванням і на швидкості протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди. Про це повідомляється на сторінці “Київ Оперативний” у Facebook.

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася біля станції метро “Мінська”. Свідки аварії розповіли, що водій таксі після того, що сталося, зробив спробу до втечі. Лікар-нарколог перевірить його на вміст алкоголю в крові.

Також повідомляється, що в аварії постраждали дві жінки. Їх відвезли на швидкій з різними травмами. На місці аварії працюють лікарі та правоохоронці.

Відзначимо, що в коментарях кияни почали активно обговорювати той факт, що в аварію потрапив саме таксист компанії Убер. Справа в тому, що останнім часом водії цієї служби таксі стали досить часто ставати учасниками дорожньо-транспортних пригод.

“Фотошоп і обман, на укр номерах не міг водій в’їхати в зупинку і тікати”, “Це підстава, це неможливо! Кияни на Уберах дуже ввічливі і обережні люди! Напевно, бляха з “панаєхавшим” підрізала!”, “А ви не замислювалися, чому водії так часто почали тікати з місця ДТП, пофіг на яких номерах? По всій видимості, десь дірка в правоохоронній системі”, “А, Убер, все зрозуміло”, – пишуть користувачі в коментарях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #ДТП, #київ, #таксі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: