Українські радикали стали на захист громади Тернополя

18.09.2018 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На одній з нещодавніх акцій протесту проти забудови  Парку Національного Відродження в обласному центрі громадські активісти та небайдужі тернополяни підписали звернення до Президента України, міністрів екології та природних ресурсів, внутрішніх справ,  а також - до керівників парламентських фракцій і групи народних депутатів від різних політичних сил, у тому числі –до Олега Ляшка та Ігоря Мосійчука.

Вимоги людей незмінні: заборонити прогресуюче нищення парків, скверів та зелених зон  міста.

Радикальна партія Олега Ляшка першою  і поки що єдиною  відгукнулася на прохання містян. Українські радикали конкретною справою підтвердили свої послідовні наміри захистити тернопільську громаду від посягань місцевої влади на парки та зелені зони, площа яких за останні роки зменшилася майже на 25 гектарів.

 Днями на підставі звернення громадян народний депутат України від РПЛ Ігор Мосійчук подав позов до Тернопільського міськрайонного суду з вимогою до Тернопільської міської ради та її комунальних підприємств заборонити забудову Парку Національного Відродження. Тепер своє вагоме слово має сказати українська Феміда, а не проплачені «тітушки», які охороняють будівельний майданчик посеред  дерев від справедливого гніву тернополян.

Депутат Тернопільської міської ради від Радикальної партії, автор проекту рішення про повну заборону забудови парків та скверів обласного центру Тарас Серетний переконаний: щоб врятувати зелені зони від вандалізму місцевої влади, треба діяти радикально і на випередження. Тільки спільними зусиллями  можна захистити законні інтереси громади та не дозволити забудовнику зробити свою чорну справу. А Радикальна партія Олега Ляшка завжди була і буде на боці людей. Позов Ігоря Мосійчука до Тернопільського міськрайонного суду – яскраве підтвердження цієї чіткої позиції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі